Orila se pjesma igrača banjalučkog kluba

Igrači Borca napravili ludnicu u svlačionici na Koševu, klub sve objavio na Instagramu

Endin Čaušević

Utakmica Sarajeva i Borca koja se igrala večeras na Koševu u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinuta je u sudijskoj nadoknadi. No, jasno je da banjalučki klub ide dalje, a igrači Borca su to znali da proslave.

Sarajevo i Borac igrali su revanš meč četvrtfinala nakon što je prva utakmica u Banja Luci završena rezultatom 1:1.

Gosti iz Banja Luke imali su večeras na Koševu vodstvo rezultatom 2:1, ali utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi nakon što su igrači i stručni štab Sarajeva odlučili da napuste teren.

U bordo taboru su s pravom bili nezadovoljni večerašnjim suđenjem glavnog arbitra Matea Muse, te su odlučili da napuste teren prije završetka utakmice.

No, jasno je da stvari idu u korist banjalučkog kluba i da ćemo Borac gledati u polufinalu Kupa naše zemlje.

Igrači Borca su nakon odlaska u svlačionicu znali kako da proslave plasman u narednu rundu ovog takmičenje.

Iz svlačionice gostujućeg tima orila se pjesma, a Borac je objavio video i pokazao kakva atmosfera je vladala nakon završetka meča. Očekivno, iz Borca nisu rekli riječ o suđenju. 

"Ti si Borče nama sve na svijetu", piše u opisu objave banjalučkog kluba na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Treba istaći da su plasman u polufinale Kupa BiH pored Borca ostvarili još Zrinjski i Sloga Meridian. Četvrtog putnika saznat ćemo sutra nakon utakmice Velež - Široki Brijeg.

No, o večerašnjem susretu i dijeljenju pravde Matea Muse će se sasvim sigurno još mnogo pričati, a bh. fudbal će ponovo biti glavna priča u svim regionalnim medijima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.