13

Komentari (13)

Convict
Hebem borac pisam banjaluku
Delegat
Zar nije jadno i bijedno ovo slaviti a znas da ti savez poklanja i znas da to nisi zasluzio nego ukrao
magistar
Ovakvu dominaciju ne pamti liga BiH. Pokidali su ove sezone, vidjelo se protiv Austrije da je to mašinerija
Baco
Trebaju svi da budu jedinstveni oko postenog suđenja.Danas Sarajevo a sutra neko drugi ...
kenonitos
Slabo ko ima obraza ,evo vratimo se malo unazad kad taj isti vico kojem sad ****te sve zivo vama samo iz njemu znanih razloga dodijeli titulu na 2 prehladjena u drzavi,tad ste mu stihove pravili,bio legenda ,svima se smijali ,cirkuzali s ostalim klubovima(vratite se na svoje forume)a sad bi ukinuli i kup i ligu i vicu objesili ,e ne moze tako...... Nije se tad niko sramio ni bojktovao bilo sta,pa nece ni sad ni nikad. Tako nam je kako nam je jer niko nema obraza.
user1619624678
Ovakvim postom ti doprinosis da nam ostane ovako. Nadam se da si svjestan da si na strani Vice
kenonitos
Nisam ja na bilo cijoj strani jer nista nije bilo bolje kad je bio Begic niti oni prije njega . Ja sam na strani fudbala,napretka fudbala i sudjenja . Fer igre i nek pobijedi bolji ,al nam naprijed nedaju dvostruki arsini. Kad mi valja ja se smijem,kad mi ne valja ja placem. Kako cemo tako ovo iskorijeniti?????
user1678724580
Tačno tako , nije se spominjalo i pozivalo na jedinstvo , kad nam je pljačkom u Bijeljini uzeta titula . Tad se likovalo i slavilo . Večeras umjesto da ( unatoč sudiji ) pokažu da su bolji , od prve minute su kmečali na sudijske odluke ( posebno slovenac i real madrid ) i tako sebe doveli do zasluženog poraza . Sve čestitke Vinku Marinoviću i igračima Borca koji su zasluženo pobjedili , isto bi se desilo i da je sudio Pjerluijđi Kolina!!!!!
Kockoglavi
Vinlo nisam znao da si takva kurava od covjeka, a i sam znas sta se sve radi. Banjalucke picke **** vas vico usta
Ako čitate ovo, a čitate, nayebem vam se svima majke genocidne. Genocidna stoko
Dok niste imali ljude u Savezu, tad ste u drugoj ligi igali.
Almir5556
Ovo se desi kad obraz i cast pomnozis sa nulom, poznajetel osjecaj zove se SRAMOTA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.