Igrači Sarajeva se vratili do Hordi zla: Pogledajte šta se dešavalo ispred sjeverne tribine

Burno je večeras bilo na Koševu

Igrači Sarajeva se vratili do Hordi zla: Pogledajte šta se dešavalo ispred sjeverne tribine

E. Čaušević

Utakmica Sarajeva i Borca u okviru četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine prekinuta je u sudijskoj nadoknadi zbog nezadovoljstva domaćih suđenjem. 

Sarajevo i Borac igrali su večeras na Koševu revanš utakmicu Kupa naše zemlje, a gosti su imali vodstvo rezultatom 2:1.

No, utakmica je prekinuta u sudijskoj nadoknadi kada su domaći odlučili da napuste teren jer su bili itekako nezadovoljni odlukama glavnog sudije.

Smatrali su da ih je Mateo Musa oštetio u pojedinim situacijama, a na kraju je sve eskaliralo napuštanjem terena igrača Sarajeva.

No, nakon što su došli do tunela stadiona Koševo igrači i stručni štab bordo kluba odlučili su da se vrate na teren, ali samo kako bi pozdravili svoje navijače.

Oglasi

S tribina Koševa moglo se čuti kako domaći navijači skandiraju "Savez napolje", a zatim su gromoglasnim aplauzom pozdravili igrače svog tima koji su se vratili do sjeverne i zapadne tribine.

Kada su igrači došli do sjeverne tribine najvatreniji navijači Sarajeva su zatražili da im se u skandiranju pridruži i ostatak stadiona što se i desilo.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Navijači Sarajeva vrijeđali su prvog čovjeka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vicu Zeljkovića, te se jasno moglo čuti šta su skandirali.

Nakon toga igrači Sarajeva otišli su i to zapadne tribine kako bi pozdravili navijače, a zatim su se uputili ka svlačionici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1660808179
Rozmane tebi nista ne moze pomoci, sarajevo igra katastrofa, nikad losiji, a najskuplji tim! Borac je jedna tekma i danas je ovo samo alibi bio, i tebi i ibricicu i cijeloj upravi, ali cinjenica je da se sve krivo radi! Suđenje treba rijesiti svakako, ovo je jadno inace!
2 0
Chesa
Savez nek ide u Pm
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi