Domaćin lako do 2:0

U Konjicu nikom ništa nije jasno: Dvije minute, dva gola za Igman, ali šta rade gosti?

Edmir Škorić

U toku je prvi meč 24. kola WWIN lige BiH u kojem se sastaju Igman i Sloga Meridian, a prvo poluvrijeme koje još traje obilježila su dva u najmanju ruku čudna pogotka.

Fudbaleri Igmana bore se za opstanak i danas im je neophodna pobjeda protiv ove sezone sjajne Sloge koja se nalazi na četvrtom mjestu.

Domaćin je ušao motivisan u duel, ali je neočekivano došao do 2:0 nakon samo 22 minute igre i to zahvaljujući zaista neobičnim golovima.

Prvi gol postigao je Anel Hebibović u 21. minuti. Golu je prethodila velika greška gostujućeg fudbalera Ajdina Redžića, koji je pred svojim golom neshvatljivo gradio loptu i štimao se umjesto da je odmah spuca, pa je Hebibović uspio da je pošalje u mrežu.

Nepunu minutu kasnije bilo je 2:0. Denković je iskoristio lošu intervenciju golmana Šćekića, pa je pogodio za 2:0.

Tako su dvije greške dovele do dva gola Igmana koji se nalazi pred velikom pobjedom, iako naravno ima još puno do kraja, a trener Dobojlija Vlado Jagodić svakako će imati šta da kaže svojim fudbalerima na pauzi između dva poluvremena.

Sastavi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

IGMAN: Ćeman, Oremuš, Dupovac, Bajrić, Čubrilo, Đorić, Hebibović, Janketić, Denković, Mešinović, Ramić.

SLOGA MERIDIAN: Šćekić, Grabež, Varga, Nikolić, Milanović, Redžić, Kvesić, Popara, Veselinović, Mrkaić, Vidić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.