Ermin Sivac sudi derbi Borac - Zrinjski, Luka Bilbija na centru u okršaju Tuzla Cityja i Sarajeva

Službena lica za 24. kolo WWin lige

Ermin Sivac sudi derbi Borac - Zrinjski, Luka Bilbija na centru u okršaju Tuzla Cityja i Sarajeva

E. Čaušević

U petak i subotu igraju se mečevi 24. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, a potvrđena su i službena lica za utakmice koje nas očekuju.

Takmičenje u najjačem rangu bh. fudbala nastavlja se nakon reprezentativne pauze, te nas očekuje nekoliko zanimljivih duela.

Već sutra na rasporedu su tri utakmice, dok će preostali mečevi 24. kola WWin lige biti odigrani u subotu.

Sutra nas čeka derbi na Grbavici gdje će snage odmjeriti Željezničar i Velež od 20 sati, a kako je SportSport najavio glavni sudija na ovoj utakmici će biti Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Njegovi pomoćnici će biti Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva, te Arnel Novalić iz Doboj Istoka. Četvrti sudija na Grbavici će biti Dražen Marić iz Bijeljine.

Drugi derbi ovog kola igra se u subotu u Banja Luci gdje će se od 16 sati sastati Borac i Zrinjski. Glavni sudija je Ermin Sivac iz Zenice, a pomoćnici su Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Amir Kadić (Sarajevo). Sabrija Topalović iz Zenice će biti četvrti sudija.

Oglasi

Inače, 24. kolo sutra otvaraju Igman i Sloga Meridian koji od 14 sati igraju u Konjicu. Glavni sudija ove utakmice će biti Frano Jelić (Široki Brijeg), a pomoćnici su Marijan Ćosić (Široki Brijeg) i Moamer Čaušević (Sarajevo), dok je četvrti sudija Nihad Ljajić (Sarajevo).

Sutra nas od 16 sati očekuje još jedan zanimljiv meč jer se na Tušnju sastaju Tuzla City i Sarajevo.

Ovu utakmicu će suditi Luka Bilbija iz Prijetora, a pomoćnici su Damir Lazić (Brčko) i Davor Maksimović (Doboj). Uloga četvrtog sudije pripala je Draganu Kesiću iz Gradiške.

Subotnji program počinje u 13:30 sati kada će se u Ugljeviku sastati Zvijezde 09 i Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Haris Halkić iz Sanskog Mosta će biti glavni sudija na ovoj utakmici, dok će mu pomoćnici biti dvojac iz Mostara Boris Dujmović i Marko Perić. Četvrti sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke.

Kolo se završava utakmicom u Gabeli između GOŠK-a i Posušja koji igraju u subotu s početkom u 20:45 sati. Mirza Kazlagić (Cazin) će biti na centru, a pomoćnici su Hasan Nanić (Bužim) i Sreten Udovičić (Prijedor), dok je četvrti sudija Antonio Tomić iz Kreševa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hanibal
FS BiH nastavlja slati na utakmice Sarajeva sve one sudije koji su se u proslosti dokazali svojim sudenjem da su najveci dusmani naseg kluba. Ovo je smisljeni atak FSBiH na FK Sarajevo. UZP se nastavlja.
1 0
Delegat
Jbm ti savez i dalje nas unistavaju fuj jbm ti bilbija mamu jadnu i bijednu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi