Prvi polufinalni meč Kupa BiH

Sve spremno za meč u Čitluku: Poznati sastavi Širokog Brijega i Borca

Endin Čaušević

Široki Brijeg i Borac igraju danas prvu utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, a poznati su i sastavi za ovaj susret.

Široki je u Čitluku dočekati ekipu Borca i jasno je da nas očekuje izuzetno uzbudljiv susret na stadionu Bare.

Utakmica između Širokog i Borca počinje u 15:30 sati, a već su poznati i početni sastavi za ovaj meč.

Jasno je da je veliki ulog u igri, te treneri oba tima nisu željeli previše da eksperimentišu i na teren su poslali najjače sastave koje imaju u ovom trenutku.

Široki Brijeg: Bender, Pranjić, Matić, Mašić, Marin, Ćavar, Prusina, Kuprešak, Kpan, Chinedu, Mamić.

Borac: Milošević, Kvržić, Ćelić, Jokić, Subić, Terzić, Fićović, Kulašin, Blagaić, Vuković, Marčetić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ovi timovi sastali su se već dva puta ove sezone u WWin ligi, a oba puta slavio je Borac. Banjalučki klub je prvo pobijedio kao gost sa 2:0, dok je potom na svom terenu slavio sa 1:0.

Što se tiče polufinala i drugi meč je na programu danas. Sastaju se Sloga Meridian i Zrinjski, a utakmica u Modriči igra se od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.