Poruka, ali i bakljada, te vatromet

Horde zla na sjajan način obilježile dan grada Sarajeva

Esmer Oštraković

Nogometaši Sarajeva ostvarili su pobjedu na Koševu u okviru 25. kola WWin lige Bosne i Hercegovine protiv Igmana iz Konjica. Konačan rezultat bio je 3:2 za domaći tim.

Viđen je sjajan početak utakmice na Koševu jer su obje ekipe krenule dosta napadački i sa željom da dođu do vodstva što prije.

Do vodstva prvi dolaze domaći igrači i to u 19. minuti utakmice kada je nakon duela Hamzića i Kyeremeha glavni sudija svirao penal. Siguran sa bijele tačke bio je Čataković za veliko slavlje domaćih fudbalera.

Njihova radost trajala je do 32. minute kada sjajnu kontru prave igrači Igmana i dolaze do poravnanja. Julardžija je izgubio loptu, Denković je dobro povukao po desnoj strani, dodao je do Hebibovića koji pogađa za poravnanje.

Do novog vodstva Sarajevo stiže u 41. minuti kada je Hasić šutirao, golman Igmana odbranio, ali Čataković u nastavku akcije postiže gol za novo vodstvo svoje ekipe. Tri minute kasnije Beganović postiže gol za vodstvo svoje ekipe do 3:1.

Na samom otvaranju drugog poluvremena, tačnije u 51. minuti Igman smanjuje na 3:2. Hebibović je šutirao sa 20 metara, lopta je pogodila prečku, a na odbijanac reaguje Denković i glavom pogađa za 3:2.

Zanimljivo je bilo sredinom prvog poluvremena kada su Horde zla na sjajan način obilježile dan grada Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim poruke koju su poslali viđena je i bakljada, te vatromet.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.