FOTO: NK Široki Brijeg

Press konferencija pred utakmicu

Skender jasan pred GOŠK: "Trebamo pobjedu"

Esmer Oštraković

Sutra će svoju utakmicu u okviru 25. kola WWin lige Bosne i Hercegovine odigrati Široki Brijeg i GOŠK.

Sigurno da je ovo veoma bitna utakmica, pogotovo za gostujuću ekipu, ali i Široki Brijeg sasvim jasno ima svoju računicu.

Povodom ove utakmice održana je press konferencija domaćih.

U najavi utakmice trener Širokog Brijega Dino Skender istaknuo je kako vjeruje da će njegova ekipa biti na potrebnoj razini i da će kvalitetnom izvedbom doći do pobjede.

"Znamo da neće biti lako, GOŠK respektiramo, kao i sve protivnike do sada. Svjesni smo kako smo za svaku pobjedu do sada morali biti na svom maksimumu i na to moramo biti spremni i sutra", smatra Skender.

Skender na ovoj utakmici neće biti na klupi svog tima u utakmici protiv GOŠK-a.

"Moramo biti natjecateljski nastrojeni, što znači da u odnosu na prošlu kup utakmicu s Borcem želimo potvrditi dobru igru u fazi napada i stvorene prilike, ali s konkretnijom završnicom. Naravno, i u fazi obrane moramo biti na visoj razini. Trebamo pobjedu i vjerujem kako ćemo sutra izaći s tim stavom i pristupom na utakmicu", naglasio je Skender.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za utakmicu protiv GOŠK-a domaćem strategu nedostaje samo Marko Capan.

Utakmicu između Širokog Brijega i GOŠK-a sudit će Darko Gedžić iz Brčkog. Pomoćnici su Nebojša Žugić (Banja Luka) i Dženan Milić (Sarajevo). Četvrti sudac je Irfan Peljto (Sarajevo).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.