Foto: Snimak zaslona.

Ikonska fotografija

"Ono kad pokušavaš zaspat' nakon ručka pa te probudi utakmica HNL"

Eldar Ganibegović

U ligama na našem području možemo se nagledati svega i svačega. Bude dosta zanimljivih situacija koje se ne tiču same igre, a tako je juče bilo u Hrvatskoj.

U okviru 30. kola HNL jučer su se sastali Rudeš i Slaven Belupo. Gosti iz Koprivnice slavili su trijumf 3:1.

Prvo je Mašali u sedmoj minuti poništen gol, da bi u 15. Rudeš u vodstvo doveo Latković. Bilo je na poluvremenu 1:0.

Gosti su u nastavku stigli do preokreta. MUrić je pogađao u 57. i 63. minuti, da bi konačan rezultat u nadoknadi postavio Šuto.

Odavno je već jasno da će Rudeš u niži rang jer ima samo sedam bodova i zakucan je za dno tabele, no jučer smo svjedočili jednoj zanimljivoj situaciji.

Naime, na društvenim mrežama vrti se snimak ekrana na kojem se u pozadini vidi muškarac go do pasa. Izgleda kao da je izašao da se protegne.

Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o utakmici elitnog ranga hrvatskog fudbala. Fotografiju je na Facebooku objavila i popularna stranica Nogometne Ikone.

"Ono kad pokušavaš zaspat nakon ručka pa te probudi utakmica prve hrvatske nogometne lige", stoji u opisu fotografije.

Naredno kolo za Rudeš donosi novu domaću utakmicu i to protiv Varaždina, dok će Slaven Belupu na domaćem terenu ugostiti Hajduk.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Danas ćemo pratiti dvije utakmice u HNL. Od 16:50 s sastaju Varaždin i Lokomotiva, dok je od 19 sati na programu susret Gorice i Dinama.

Kolo se zatvara sutra s još dvije utakmice. Hajduk i Osijek igraju od 16:30, dok u 19 sati počinje meč Istre i Rijeke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.