Odluka donesena

Plavi dobili novo rukovodstvo - Admir Tunović novi predsjednik Željezničara!

Esmer Oštraković

Ranije zakazana sjednica Skupštine kluba koja je počela u 18 sati već je "dala" novo rukovodstvo Željezničara.

Naime, do sada je klubom upravljao Odbor za hitnost, a sada je izabran novi Upravni odbor kluba sa Grbavice.

Dosadašnji član Odbora za hitnost, Admir Tunović, novi je predsjednik FK Željezničar. Članovi UO su: Elvedin Grabovica, Adnan Mataradžija, Ilijas Kovačević, Ahmed Salčin, Asmir Dževlan, Enis Džafić, Damir Dinarević i Jasmin Badžak.

Za Tunovića na Grbavici svi imaju riječi hvale i svi su uvjereni da će sa ostatkom svog tima donijeti bolje dane za klub u svakom pogledu.

Između ostalih u Upravnom odboru našao se i Jasmin Badžak koji je veliki Željovac i koji je u periodu koji je iza nas dao veliki dobrinos ovom klubu.

On što je jako interesantno je da dosadašnji član Odbora za hitnost i nekadašnji predsjednik UO Almir Gredić neće ostati u klubu.

Ono što je najavljeno su velike promjene na Grbavici prije svega u samom radu kluba, tačnije prvog tima, ali i u Omladinskom pogodnu.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

U protekloj sezoni koja je nedavno završena Željezničar se borio za opstanak, a na kraju su sezonu završili na šestom mjestu.

Sigurno je da već od naredne sezone Uprava ovog tima želi da bude u vrhu tabele i da se bori za izlazak u Evropu, te za trofeje.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.