12

Komentari (12)

mitoza
Sta reci i koju poruku poslati nakon svega ?
user1694422839
Sve je ovo tanko dok Misimovic ne dodje.Kakav Tunovic
mido1921
Da znaš bilo šta o dešavanju u klubu, ne bi lupao gluposti.
DDG
Svi uvijek očekuju pare od novog direktora ili predsjednika. Ako je čovjek uspješan u svom poslu to može, ali i ne mora, pomoći u rukovodjenju kluba. Drugačiji su to poslovi. Svi ovi što dodju u vodstvo klubova su neki uspješni biznismeni i šta se dešava i sa Sarajevom i sa Željezničarom? Da li se iko zapita otkud vremena jednom uspješnom biznismenu da se bavi klubom? Jednom takvom čovjeku je malo 24 sata dnevno za svoj posao a kamoli još za klub. Ako je stani-pani, hoće li on u 7 ujutro biti u svojoj firmi ili u klubu? Naivnost.
velez mo
Hoce li sad Manijaci sa clanskom imati popust na krampe,lopate,macole?
user1675926959
Kao što je mijenjao i igrače sa 50 raskida ugovora na štetu kluba
user1712506937
Ima li neke koristi od Tune,mislim sto se finansija tice
Karinho
Haha vidi Tune, isli smo u skolu zajedno. Dobar momak, sposoban i vodi bas jaku firmu, Tehna nesto. Alate prodaju na veliko, medju jacima su u BiH u toj bransi. Mogao bi Zeljo biti opasan iduce sezone, ako je jos par jakih imena tu sa Tunom. Ipak, necete ispred mog Veleza zavrsiti, to da znate ;)
papagaj
Ostavite brku za trenera
Brazuka
Konačno i amarovci i misimovicevi dobilo nogu
Oblivion
Bit ce gusto bit ce 0:2
Mjenja ih Misimovic k'o carpe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.