Stigao u Mostar prije godinu dana

Raskid saradnje Hrvanovića i Zrinjskog

Adnan Beganović

Aldin Hrvanović, koji je u Zrinjski stigao prije godinu dana, napustio je redove aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Aldin Hrvanović i aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine su raskinuli ugovor. Ovaj 26-godišnji ofanzivni veznjak je u Zrinjski stigao prije godinu dana iz Stupčanice.

Nije se uspio ozbiljnije nametnuti, pa informacije koje dolaze o raskidu saradnje se mogu posmatrati kao logičan slijed događaja.

Hrvanović je za Zrinjski u elitnom rangu našeg fudbala odigrao osam utakmica i pritom je postigao jedan pogodak i to u posljednjem kolu na gostovanju u Konjicu.

Osim u elitnom rangu bh. fudbala za Zrinjski je upisao nastupe i u Kupu naše zemlje, te u evropskim takmkičenjima. U kupu je odigrao četiri utakmice, a u evropskim takmičenjima ukupno osam. I u tim mečevima je postigao dva pogotka.

Osim za Zrinjski u dosadašnjoj je karijeri nastupao i za Slobodu, Stupčanicu, Radnički iz Lukavca, Bratstvo iz Gračanice, Igman iz Konjica i Slobodu iz Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vinko Rozić na listi želja HŠK Zrinjski

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Posušja, Vinko Rozić, se nalazi na listi želja mostarskog kluba.

Neslužbene informacije govore da su Plemići za njegovim uslugama Posušju spremni platiti i određeno obeštećenje s obzirom da je ta pomenuti klub vezan ugovorom.

U narednim danima bi se po pitanju dolaska Rozića u Zrinjski trebalo mnogo toga više znati, no naš neslužbeni izvor tvrdi da je to gotova stvar. Ipak, sve dok se transfer ne ozvanići nije gotovo jer u fudbalu se stvari brzo mijenjaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.