Trener Olimpije, Dušan Kosič:

"Moramo paziti na kontranapade Širokog"

Momčad Olimpije će sutra u okviru prvog pretkola Europske lige, u uzvratnoj utakmici, ugostiti bh predstavnika, ekipu Širokog Brijega.

Prva utakmica ove dvije momčadi je završila bez pobjednika i bez pogodaka što svakako više odgovara momčadi iz Ljubljane, ali sigurno da i Široki ima svoje šanse što je naglasio i trener Olimpije koji očekuje sličnu utakmicu.

„Očekujem sličnu utkamicu kao prvu na Pecari. Mi ćemo inzistirati na našoj igri, a protivnik će vjerojatno igrati opreznije i čekati naše pogreške. Široki može biti vrlo nezgodan iz kontranapada i ima pojedince koji mogu kazniti svaku grešku.To znači kad imamo loptu uposjedu da moramo izbjegavati pogreške i mormao stajati blizu protivnika. Naš cilj je jasan, zaigrati u idućem krugu, odigrat dobro i učinkovito, ali neće biti lako jer igramo s ozbiljnim protivnikom.“, rekao je trener Olimpije Dušan Kosič.

Rezultat je takav da u slučaju istog i u uzvratu bi se pristupilo izvođenju jedanaesteraca, a u momčadi Olimpije se na treningu i za to pripremaju.

„Treniramo izvođenje jedanaesteraca, ali naravno da se želimo radovati nakon regularnog dijela. Rezultat 0:0 iz prve utakmice je jako nezgodan tako da su šanse za obje ekipe podjednake. Sve ovisi o nama i vjerujem da će dečki dati sve od sebe.“, rekao je Kosič.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.