Revanš susret 2. kola kvalifikacija za Kup UEFA

Širokobriježani bez straha i respekta

Iako su u prvom susretu 2. kola kvalifikacija za Kup UEFA izgubili od turskog Bešiktaša sa  1:2 na Pecari, prije 14 dana, Širokobriježani u Istanbulu planiraju igrati bez straha i respekta, a dobre igre iz Premijer lige BiH i forma u kojoj se nalaze daje im nadu da se mogu nadati povoljnom ishodu.

- Pokušaćemo odigrati kako najbolje znamo i umijemo. Da li će tio biti dovoljno veliko je pitanje. Na otvaranju prvenstva pokazali da su jako opasni. Gubili su sa 0:2, da bi na kraju dobili - 3:2. Sigurno je da se nećemo zabiti u šesnaest metara. Idemo igrati i pokušati pogoditi - kazao je trener Katalinić.
Optimista je i napadač Stanko Bubalo
- U prvoj utakmici sa Bešiktašem smo odigrali dobro i nema se što posebno mijenjati. Nekako smo nespretno primili golove. Oni su u velikoj prednosti, ali smo pokazali da smo u dobroj formi i sigurno je da se nećemo predati. Oni neće igrati kao na Pecari. Uspijemo li se obraniti, otvoriće se prilika da zabijemo – naglasio je Bubalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.