Povreda ligamenata: Paul Scholes

Pobjeda skupo plaćena

Povrijeđeni Scholes i Rooney

Gostovanje Aalborgu u 2. kolu “Lige prvaka” i pobjeda od 3:0 mogla bi biti skupo plaćena za Alexa Fergusona. Pouzdani veznjak i jedan od najboljih igrača Paul Scholes mogao bi pauzirati dva mjeseca zbog povrede ligamenata koljena. Scholes se povrijedio već u 16. minutu kada je zamjenjen, a nakon obavljenih pretraga utvrđeno je da su ligamenti oštećeni.

To nije jedina glavobolja Škotlanđaninu. Napadač Wayne Rooney je pred kraj susreta u Danskoj povrijedio članak te je i on sada van stroja.
Doduše, njegova ozljeda je lakše prirode, ali je izvjesno da neće nastupiti u prvenstvenom meču protiv Blackburna koji “crvene đavole” očekuje u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.