Hrvatski internacionalac optimističan

Jelavić očekuje sjajnu sezonu na Goodisonu

Napadač Evertona i hrvatske reprezentacije, Nikica Jelavić izjavio je kako očekuje dobru sezonu na Goodisonu te je iskazao zadovoljstvo zbog pobjede nad Manchester Unitedom u protekloj utakmici.

Podsjetimo, pogotkom Marouane Fellainija, Karamele su slavile nad Crvenim đavolima te su tako na najbolji mogući način otvorile sezonu.

 

"Možemo ciljati visoko ne samo zbog ove pobjede, nego i zbog toga što imamo dobar tim. Mi smo kao jedna velika porodica i također smo ovog ljeta doveli neke sjajne igrače. Svi su mogli vidjeti iz utakmice sa Unitedom da smo zaista jaki ove sezone", kazao je Jelavić te je na kraju dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Manchester United je jak ali mi smo ih ubili. David de Gea ih je spasio. Mogli smo da ih uništimo. Možemo biti zaista optimistični."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.