Golman Stokea o United, Cityju, Džeki

Begović: Džeko je među pet najboljih napadača u svijetu

U nedavno odigranom susretu Manchester Uniteda i Stoke Cityja, golman naše reprezentacije, Asmir Begović savladan je četiri puta, a njegova ekipa jednostavno nije mogla da izbjegne poraz protiv Crvenih đavola.

Za BBC, Begović je dao komentar o tri ekipe sa kojima se Stoke do sada susreo, a koje su izravni konkurenti za titulu.

 

"United me najviše impresionirao ove sezone. U napadu imaju toliko talenta i poleta. Kompletna napadačka četvorka, uključujući Danny Welbecka i Antonija Valenciju je jako opasna", rekao je Asmir o Crvenim đavolima te je dao komentar o aktuelnim prvacima, Manchester Cityju i naravno kolegi iz reprezentacije, Edinu Džeki.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"City ima toliko talenta u ekipi, tako da su jako teški za dobiti, a Edinove partije govore same za sebe. Ako tako nastavi, trebao bi počinjati u prvom timu. Vjerujem da je jedan od pet najboljih napadača u svijetu", zaključio je golman naše reprezentacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.