Halilhodžić objavio spisak za utakmicu protiv BiH

Nedavno je ugovoren susret između fudbalske reprezentacije naše zemlje i Alžira, kog sa klupe predvodi Vahid Halilhodžić.

Utakmica će se odigrati 14. novembra na stadionu "5. juli", a naš stručnjak je objavio spisak igrača na koje računa u ovom duelu.

 

Pozvani golmani su Raïs Mbolhi, Azzedine Doukha, Mohamed Lamine Zemmamouche, Cédric Si Mohamed.

 

Odbranu čine Mehdi Mostefa, Abderrahmane Hachoud, Liassine Cadamuro, Carl Medjani, Rafik Halliche , Farouk Chafaï, Djamel Mesbah, Essaïd Belkalem, Mokhtar Benmoussa.

 

U veznom redu su  Saad Tedjar, Sofiane Feghouli, Abdelmoumene Djabou, Ryad Boudebouz, Khaled Lemmouchia, Adlène Guedioura.

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U ofanzivnu liniju Alžira za ovaj susret pozvani su Rafik Djebbour, Foued Kadir, Hameur Bouazza, Yassine Bezzaz, Hilal Soudani, Mohamed Amine Aoudia. 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.