Potpuno nov objekat na Velikom polju na Igmanu

Vrhunski ugođaj po studentskim cijenama

Posjetite Omladinski hotel Feri na Igmanu

Sponzorski tekst

Omladinski hotel Feri na Igmanu otvoren je prije mjesec, a već su ga posjetili brojni gosti iz 14 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, Njemačka, Austrija...) Nov objekt, vrijedni radnici, olimpisjki ugođaji... dovoljno za hvalu gostiju i obećanje o ponovnom dolasku.

Cijene smještaja u Omladinskom hotelu Feri se kreću od 40 KM do 75 KM zavisno od vremenskog perioda i vrste usluge.

Potpuna ugostiteljska ponuda: bar, restoran, roštilj...Ferijalni savez BiH i Omladinski hotel Feri daju posebne pogodnosti i povlastice za djecu i omladinu, sportske klubove, organizovane grupe, NVO, djecu sa posebnim potrebama, imaoce ISIC, EURO < 26 i FSBiH kartica u odnosu na postojeće cijene tokom cijele godine.

Pored brojnih sportskih i rekreativnih sadržaja u danima vikenda za građane Sarajeva i cijele BiH organizujemo bogate kulturno zabavne sadržaje na otvorenom. Položaj objekta omogućava jednostavan pristup skijaškim terenima  - staza za nordijske dicipline dužine 15 kilometara nalazi se uz sam hostel (u ljetnjem periodu biciklistička ili rolling staza), skijaška skakaonica na obližnjem Malom polju, a tereni za alpsko skijanje na Bjelašnici.

Lobi Omladinskom hotela Feri omiljeno je mjesto za večernja druženja nakon dana provedenog na snijeguU blizini su i prirodne i historijske atrakcije kao što su meteorološki opservatorij na vrhu Bjelašnije, planinarska Josipova staza, vrelo Hrustemovac, slap na izvoru rijeke Bijele u selu Ledići, srednjevjekovna nekropola stećaka u selu Šabići, autohtona etnosela Šabići, Umoljani i Lukomir, kanjon rijeke Rakitnice, gorska jezera na planini Treskavici i drugo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.