'Šprdanje' se nastavlja

Ne prestaju šale na račun Uniteda, ovaj put na FIFA 15

Manchester United je, od Fergusonovog odlaska, postao čest pretmet ismijavanja na Otoku i baš kao da su neki navijači ostalih klubova jedva dočekali da veliki Škotlanđanin ode, da bi oni došli na svoje.

Poznato je koliko je novca Manchester United uložio u pojačanja u ofanzivnom redu i kakva se sve imena tu nalaze. Odbrambena linija je nešto potpuno drugo i objektivno je daleko najslabiji dio tima.

Navijači u Engleskoj nastavljaju uživati u šalama na Unitedov račun, a ovaj put su predstavili jačinu Crvenih đavola na novoj FIFA 15. Napad 96, a odbrana 11...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.