Skoro pa mu može biti i otac: Zvuči nevjerovatno od kojeg igrača Bayerna je Modrić tražio dres

Pojavio se snimak na društvenim mrežama

Skoro pa mu može biti i otac: Zvuči nevjerovatno od kojeg igrača Bayerna je Modrić tražio dres

Admin Čaušević

Luka Modrić je živa fudbalska legenda. Uglavnom je navikao da je on taj od kojeg igrači traže dresove, ali sluteći po snimcima nakon meča polufinala Lige prvaka između Bayerna i Reala i Hrvat se ne ustručava uraditi isto.

U sjajnom meču Bayern i Real su odigrali 2:2 te su karte pred revanš u Madridu potpuno otvorene. Moglo bi se reći da su Kraljevi blagi favoriti zbog domaćeg terena.

Modrić je na terenu proveo posljednjih 15-ak minuta, a nakon utakmice prilikom pozdravljanja sa igračima Bayerna imao je zanimljiv zahtjev za nadu Bavaraca.

Naime, kao što se može vidjeti na snimku izgleda da je legendarni Hrvat bio taj koji je tražio dres od Jamala Musiale, mladog veznjaka koji je skoro 18 godina stariji od čuvenog Vatrenog.

Modriću je prvo dres tražio Noussair Mazraoui, a nakon što je hrvatski veznjak naletio na Musialu odlučio je zatražiti majicu od mlade zvijezde Bayerna.

Iako Bavarci u svojim redovima imaju niz igračkih legendi kao što su Thomas Mueller i Manuel Neuer, Modrić je dres zatražio baš od golobradog Musiale.

Oglasi

Defensa Central piše kako su Modrić i Musiala imali zanimljiv razgovor i u tunelu Allianz Arene gdje se 38-godišnjak divio mladom Nijemcu.

"Bit ćeš veliki igrač. Danas si se činio nezaustavljivim. Otežao si nam stvari", navodno je rekao Modrić fudbaleru Bayerna.

Jasno je da je odnos između Hrvata i Nijemca jako pozitivna. U Realu imaju visoko mišljenje o Musiali, ali teško je vjerovati da će krenuti po njegovo dovođenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kraljevi u svojim redovima imaju pregršt mladih fudbalera i teško je vjerovati da bi Musiala imao mjesta bez obzira što se radi o zaista izvanrednom igraču.

Musiala je bio zaista odličan u prvom meču protiv Reala. Dosta je namučio Lucasa Vazqueza na lijevom krilu i očekuje se da u revanš susretu desnog beka igra Dani Carvajal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi