Foto: bljesak.info

Poznate i cijene ulaznica

Za utakmicu Sarajevo - Zrinjski u prodaji 10.000 ulaznica

Edmir Škorić

Za utakmicu Sarajevo - Zrinjski bit će štampano 10.000 ulaznica.

Sarajevo i Zrinjski, pisali smo jutros o tome, svoj susret četvrtog kola Premijer lige igraju u petak navečer u 20 sati.

 

Bit će ovo derbi kola, duel ekipa koje su dobro otvorile novu sezonu u Premijer ligi, posebno gosti iz Mostara, koji su upisali sve tri pobjede, te ujedno okršaj glavnih konkurenata za titulu.

 

Za ovu utakmicu u prodaju će biti pušteno 10.000 ulaznica i to po cijenama: 5 KM - Sjever, 8 KM Istok i 10 KM Zapad.

 

Očekuje se dolazak velikih broj navijača i simpatizera na Koševo, te jedan istinski spektakl, a bordo tim će pokušati da nakon Širokog savlada još jednog konkurenta u borbi za vrh i tako se dodatno primakne prvoj poziciji ili, ako se poslože rezultati, zasjedne na vrh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.