PAOK ne odustaje od Cimirota, Ibraković sutra na pregovorima
Foto: EPA

PAOK želi Gojka Cimirota

PAOK ne odustaje od Cimirota, Ibraković sutra na pregovorima

Midhat Šljivak

Sportski direktor FK Sarajevo, Abdulah Ibraković, sutra će obaviti pregovore s grčkim PAOK-om oko transfera Gojka Cimirota.

Grčki velikan već duže vrijeme želi angažovati 22-godišnjeg veznjaka bordo tima, a iz PAOK-a su već ponudili milion eura za usluge Gojka Cimirota, ali sportski direktor tima s Koševa Abdulah Ibraković, pokušava izvući veću cifru.

Nova runda pregovora oko transfera Cimirota biće održana sutra. Sportski direktor PAOK-a Frank Arnesen će se sastati s Ibrakovićem u Grčkoj, te bi se sutra moglo više znati oko eventualnog transfera bh. veznjaka u tim iz Soluna.

Pored grčkog tima, bordo tim ima još nekoliko ponuda za sjajnog veznjaka. Interes su pokazali njemački drugoligaš Freiburg, čiji predstavnici su bili na jučerašnjem susretu Sarajeva i Širokog, te belgijski Kortrijk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će sutra zaključiti i posao sa Atromitosom oko transfera Miloša Stojčeva, koji će s ovim timom potpisati trogodišnji ugovor.

Tako će bh. prvak u nastavak sezone vjerovatno ući oslabljen za dva sjajna veznjaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije