Sarajevo i Zrinjski u petak od 20 sati?

Promjena termina jer je Koševo zauzeto

Sarajevo i Zrinjski u petak od 20 sati?

Edmir Škorić

Derbi četvrtog kola Premijer lige BiH odigrat će Sarajevo i Zrinjski na stadionu Koševo.

Susret je prvobitno planiran za vikend, no najvjerovatnije će se pomjeriti na petak zbog toga što će Koševo u subotu i nedjelju biti zauzeto.

Takmičarskoj komisiji je predloženo da se utakmica igra u petak, 14. avgusta, s početkom u 20 sati, a nakon današnje sjednice, članovi Takmičarske komisije donijet će odluku. Prema našim informacijama, neće biti nikakvih problema i TK će dozvoliti da se utakmica igra u petak navečer, ali sačekajmo i zvaničnu potvrdu.

Dodajmo da za vikend na Koševu igraju Olimpic i Slavija, a na našem najvećem stadionu za vikend utakmicu Lige prvaka odigrat će nogometašice Vilaznije i Minksa u okviru grupe 1 kvalifikacija, gdje se nalaze i nogometašice sarajevskog SFK 2000.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je u prva tri kola osvojilo šest bodova, dok Zrinjski ima maksimalnih devet bodova i na Koševu nas sasvim sigurno očekuje pravi spektakl.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.