Bh. napadač nakon plasmana u grupnu fazu Lige prvaka

Hodžić: Sada bih volio dobiti Bayern, navijam za njih

Fudbaleri Dinama dugo su se zadržali u svlačionici nakon veličanstvene predstave protiv Albanaca. 

Izabranici Zorana Mamića sinoć su savladali Skenderbeu rezultatom 4:1 i tako se plasirali u najveće klupsko takmičenje. Mladi bh. reprezentativac Armin Hodžić i sinoć je zaigrao ispred Angela Henriqueza, a svoj nastup opravdao je važnim pogotkom. 

"Šta reći? Ušli smo u Ligu prvaka i osjećaj je fenomenalan. Ono što mi nije ušlo u Albaniji, ušlo mi je ovdje. Žao mi je što nisam imao još koju priliku, baš sam se dobro osjećao. I da, ovo mi je sigurno najvažniji pogodak u karijeri", izjavio je Hodžić za hrvatske medije, te dodao:

"Ne bih još pričao o ždrijebu, vidjet ćemo. Navijam za Bayern i sigurno bih volio igrati protiv njih, ali vidjet ćemo što će odlučiti ždrijeb", riječi su 20-godišnjeg napadača Dinama. 

Dinamu je ovo bio peti plasman u Ligu prvaka, no nijednom nije prošao dalje. Imena protivnika u grupnoj fazi saznat će u četvrtak, kada je u Monacu ždrijeb Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.