Tvrde engleski mediji

Chelsea prodaje Ivanovića i Terryja, javio se mogući kupac

Čelnici Chelseaja spremni su u januarskom prijelaznom roku prodati Branislava Ivanovića.

Iskusni srbijanski defanzivac je svojim lošim partijama pao u nemilost trenera Josea Mourinha i navodno će zajedno sa kapitenom Johnom Terryjem biti prodan tokom zime.

Koliko god nevjerovatno zvučalo, nije nemoguće. Ivanoviću i Terryju na ljeto ističi ugovori sa Chelseajem i čelnici londonskog kluba ovim sebi otvaraju vrata za scenario koji se nagovještava. 

Pomenuti dvojac problema sa pronalaskom nove sredine neće imati, obzirom da se već sada javio Fenerbahče.

"Terry i Ivanović su dvije najbitnije figure u timu Chelseaja, ali nejasna situacija u vezi njihovih ugovora počinje da utiče na igru. Fenerbahče želi obojicu dovesti", navodi Mirror. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.