Bosanskohercegovački reprezentativac strijelac u Grčkoj

Hodžić: Sreću zbog pogotka mi je pokvario konačan rezultat

Adnan Beganović

Fudbaleri Dinama pružili su dosta dobru partiju u 4. kolu Lige prvaka, no na kraju Grčku nisu uspjeli napustiti neporaženi.

Olympiakos je pred svojim navijačima savladao Dinamo rezultatom 2:1, a da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo.

Zagrebački Modri su do prednosti stigli sredinom prvog poluvremena, a mrežu grčkog tima pogodio je bosanskohercegovački reprezentativac Armin Hodžić.

"Odigrali smo odlično, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i svi trebamo biti ponosni. Nismo zaslužili poraz. Bili smo jako motivirani, željeli smo pobjedu koju smo i zaslužili, no u fudbalu neka ekipa uvijek ima više sreće i nezasluženo dođe do pobjede. Sretan sam zbog svog pogotka, no sreću mi je pokvario konačan rezultat", izjavio je Hodžić nakon sinoćnjeg susreta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, nakon odigrana četiri kola Dinamo se sa tri osvojena boda nalazi na začelju tabele grupe F.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.