Prijave dolaze iz čitave BiH i inostranstva

Pristiglo više od 40 prijava za delegata u Skupštini Želje

E. Škorić

Komisija za izbor delegata u Skupštinu FK Željezničar pozvala je sve registrovane članove da najkasnije do 12. decembra tekuće godine predlože imena delegata ili da se lično prijave za delegata u Skupštinu kluba u naredne četiri godine.

U Željezničar su već počele da pristižu prijave za delegate iz čitave Bosne i Hercegovine, ali i iz inostranstva.

Zanimljivo da prijave za delegata Skupštine FK Željezničar dolaze i sa foruma, gdje se članovi istih organizuju da nominuju svoje kandidate. Na forumu SportSport.ba također se razmatra o kandidovanju za delegata, a pojedini forumaši vjeruju da mogu doprinijeti napretku kluba.

Do sada je već stiglo 40 prijava na adresu trofejnog bh. kluba, a Skupština broji 56 delegata. Na čelu Komisije koja je zadužena za izbor delagata u Skupštinu su predsjednik Skupštine, kao i predsjednik FK Željezničar, Ermin Pešto i Amar Bajramović.

Komisija će prema prijedlozima članova kluba izvršiti ibor delegata, a vodit će se računa o broju prijedloga koji određeni delegat ima od strane članova, kao i kvalifikacijama i doprinosu koji predloženi delegat može dati u funkcionisanju Skupštine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za one koji ne znaju, prijave se mogu slati poštom na adresu Zvornika 27. ili putem skenirane prijave na e-mail: clanstvo@fkzeljeznicar.ba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.