Ko je sve na transfer listi Želje i ko se sve vraća?

Promjene u igračkom kadru Plavih

Ko je sve na transfer listi Želje i ko se sve vraća?

E. Škorić

U Fudbalskom klubu Željezničar ove zime bit će dosta promjena u igračkom kadru.

Željezničar je već potpisao Mirka Kramarića i Brazilca Mailsona, na probi je i Nigerijac Onwukwe, a na korak od povratka na Grbavicu je iskusni stoper Jadranko Bogičević.

Za očekivati je još neko novo ime u Dolini ćupova, dok je ipak izvjesno da će klub napustiti nekoliko igrača.

Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.

Želja čelnika Plavih su Srđan Stanić, koji ima ugovor s Olimpicom, te Samir Bekrić, kojem krajem godine ističe ugovor sa uzbekistanskim Bunyodkorom. Riječ je o igračima koji su s dosta uspjeha u prošlosti nosili dres Željezničara.

Prvi dio sezone je završen, Željo je završio šesti, što i nije loše u odnosu na prethodne sedmice, kada je tim Edisa Mulalića bio na korak od opasne zone. Navijači očekuju puno više, cilj je u najgorem slučaju Evropa, a i za takvo što potreban je kvalitetan igrački kadar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uglavnom, bit će promjena, neka nova lica su tu, neka stara bi se trebala vratiti, a od nekih struka više ne očekuje ništa, pa su postavljeni na transfer listu. Čeka nas zanimljiva zima kada je u pitanju trofejni bh. klub.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije