Za Jamesa Rodrigueza nema mjesta

Izgubio volju za životom, a Zidaneu takav ne treba

Edmir Škorić

James Rodriguez postao je omražen kod trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea.

James je od 2014. godine u Real Madridu. Stigao je kao zvijezda nakon uspješnog Svjetskog prvenstva s Kolumbijom u Brazilu, ali nije opravdao uloženi novac.

Rafael Benitez ga je otpisao, a čini se da ni Zidane nema namjeru da koristi 60 miliona eura vrijedno pojačanje u igri. 

Katalonski Sport tvrdi da Zidane ne podnosi Jamesa, koji je lijen na treninzima i jednostavno s takvim zalaganjem ne može da igra u startnoj postavi jednog velikana, pa Isco dobija povjerenje francuskog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sport piše da je za Jamesovu lošu sezonu kriv noćni život, kao i strast prema brzini. Podsjećamo da je nedavno uhapšen od strane policije zbog prekoračenja brzine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti