Oni su najveći gubitnici zbog suspenzije Reala
Foto: EPA

De Gea i Hazard ostaju bez transfera

Oni su najveći gubitnici zbog suspenzije Reala

M. Šljivak

Real Madrid danas je dobio zabranu transfera u nareda dva prelazna roka. 

Kraljevi neće moći dovoditi nove igrače do ljeta 2017. godine, a sve što uspiju dovesti u klub do kraja januara biće sve od transfera u narednih godinu i pol.

Tako će tim sa Santiago Bernabeua ostati bez planiranih pojačanja, koja su trebala stići u klub narednog ljeta.

Golman Manchester Uniteda David De Gea bio je glavna meta Kraljevskog kluba. Međutim, sada je izvjesno da on neće postati član Reala, izuzev ako ne dovrši transfer u naredne dvije sedmice.

Također, tim Zinedinea Zidanea je ostao i bez još jednog planiranog pojačanja. Radi se o fudbaleru Chelseaja Edenu Hazardu, koji se spominjao kao novo veliko ime među Kraljevima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Biće zanimljivo vidjeti koliko će ova kazna utjecati na Real Madrid u narednih godinu i pol, a najteži posao će sigurno imati trener Zinedine Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi