"Diego Costa je serijski prevarant"

Bivši direktor Arsenala 'opleo' po Diegu Costi

Napadač Chelseaja Diego Costa je svakodnevna tema engleske fudbalske javnosti.

Španac ne važi za omiljenog fudbalera na Otoku, a njegovo ponašanje prokomentarisao je i nekadašnji direktor Arsenala Peter Hill-Wood.

"Diego Costa je serijski prevarant. Ne znam kako uspijeva, ali uvijek se izvuče. Mislim da je namjerno pao ispred Mertesackera, koji ga je jedva dotakao", rekao je Hill-Wood, te dodao:

"Costa se otkotrljao kao da mu je neko odsjekao noge. Nakon što je njegovom protivniku pokazan crveni karton, Costa se odjednom oporavio i nije mu bilo ništa. Sudija mu je trebao pokazati crveni karton zbog simuliranja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je u nedjeljoj utakmici protiv Arsenala slavio na Emiratesu rezultatom 1:0, a strijelac jedinog gola je bio upravo kontroverzni Diego Costa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.