Premijer liga, 20. kolo

Šest utakmica u subotu, dvije u nedjelju

Adnan Beganović

Za vikend su na rasporedu utakmice 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Šest utakmica biće odigrano u subotu, a dvije u nedjelju.

Derbi 20. kola Premijer lige između Širokog Brijega i Zrinjskog na rasporedu je u nedjelju, a pravdu će na ovoj utakmici dijeliti Irfan Peljto.

Osim meča u Širokom Brijegu u nedjelju će snage odmjeriti Sloboda i Radnik, a glavni sudija ove utakmice je Admir Šehović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostalih šest utakmica, Sarajevo - Čelik, Velež - Željezničar, Drina - Slavija, Travnik - Rudar, Olimpic - Borac i Mladost - Vitez biće odigrane u subotu.

Grad Utakmica Sudija
Sarajevo Sarajevo - Čelik (5. mart, 17:00) Vladimir Bjelica
Travnik Travnik - Rudar (5. mart, 15:00) Miloš Gigović
Zvornik Drina - Slavija (5. mart, 15:00) Dragan Petrović
Sarajevo Olimpic - Borac (5. mart, 15:00) Ilija Živković
Kakanj Mladost - Vitez (5. mart, 15:00) Haris Kaljanac
Mostar Velež - Željezničar (5. mart, 15:00) Ermin Sivac
Tuzla Sloboda - Radnik (6. mart, 15:00) Admir Šehović
Široki Brijeg Široki - Brijeg - Zrinjski (6. mart, 17:00) Irfan Peljto
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.