Sloboda pobijedila Slogu u Tojšićima

Prijateljski meč

Sloboda pobijedila Slogu u Tojšićima

M. Šljivak

Fudbaleri tuzlanske Slobode gostovali su danas u Tojšićima kod Sloge, te su slavili pobjedu u prijateljskom meču rezultatom 2:0.

Trener tuzlanskog tima Husref Musemić dao je priliku nešto mlađim igračima, a na kraju je Sloboda uz dosta muke došla do trijumfa i to pogocima u posljednjih pet minuta utakmice.

Poveli su u 85. minuti kada je mrežu domaćeg tima pogodio Mehdići, da bi dvije minute kasnije Sulejman Krpić pogodio za konačnih 2:0.

Husref Musemić je protiv federalnog drugoligaša izveo sljedeću postavu: Muminović, Todorović, Salihović, Merzić, Lakićević, Musić, Pršeš, Govedarica, Mehidić, Ordagić, Krpić. 

Šansu za igru u nastavku dobili su i juniori Čizmić, Habibović, Kasumović i Ćosić.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga Tojšići - Sloboda 0:2

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi