Pred revanš u Munchenu

Salihamidžić: Mandžukić je ključni igrač Juventusa

Bayern i Juventus će u srijedu odigrati revanš meč osmine finala Lige prvaka u Munchenu u kojem će, prema mišljenju proslavljenog Hasana Salihamidžića, prednost imati domaći tim.

Bivši fudbaler Bavaraca i Stare dame istakao je kako vjeruje da će Bayern popraviti dojam i plasirati se dalje.

"Iako u posljednje vrijeme igra nešto slabije, Bayern je favorit u revanšu. Bavarci su i u prvoj utakmici u Torinu pokazali neviđenu dominaciju i čudi me da su postigli samo dva gola. Juventus kao da nije postojao 60 minuta, jer nisu uradili apsolutno ništa", rekao je Brazzo, koji je potom govorio o adutima Juventusa:

"Juventus može pokazati mnogo više u revanšu nego što je pokazao u Torinu. Povratak Chiellinija jeste važan za Juve, ali njihov ključni igrač je Mandžukić. Bit će još jači i u boljem ritmu nego prije dvije sedmice".

Kada je riječ o ekipi Bayerna, Salihamidžić iznimno cijeni Riberyja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ribery je nezamjenjiv. Kada je on na terenu, Bayern je drugi tim. Pored njega, ključni igrači su Lewandowski, Muller i Robben", zaključio je legendarni bh. fudbaler.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.