Robben: Razočaran sam, nismo znali završiti utakmicu
FOTO: EPA

Ofanzivac Bayerna

Robben: Razočaran sam, nismo znali završiti utakmicu

Juventus i Bayern sinoć su u Torinu odigrali neriješeno u sklopu prve utakmice osmine finala Liga prvaka. 

Nakon utakmice koja je završena rezultatom 2:2, holandski fudbaler Arjen Robben je istakao da je razočaran remijem i da je njegov Bayern mogao bolje djelovati u duelu protiv Juventusa. 

"Razočaran sam, naravno. Kada imate vodstvo od 2:0 morate znati završiti utakmicu, a mi nismo uspjeli u tome. Nismo znali umrtviti igru, morali smo jednostavno biti bolje fokusirani", istakao je ofanzivac Bayerna. 

Za razliku od Robbena, trener Guardiola je bio zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odigrali smo dobrih 90 minuta. Znali smo da ćemo imati prilike. Pobjeda bi bila bolja, ali nemojte zaboraviti da je Juventus prošle godina igrao finale. Imaju dobar tim, mentalitet i očekuje nas težak uzvrat", kazao je Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi