Vezista Širokog za SportSport.ba

Ivanković: Uz čvrstu igru do pobjede

D. Vejo

Stadion Pecara u nedjelju će biti uporište kvalitetnog fudbala, iz razloga što se na njemu odigrava utakmica 22. kola Premijer lige BiH između domaćeg Širokog Brijega i Čelika.

Izabranici Davora Mladine nakon pobjede u gostima od 0:3 protiv Veleža ulaze puni samopouzdanja u naredni meč protiv Zeničana. O tome koliko će utakmica biti teška, najbolje zna vezni igrač Širokog.

"Naše ambicije su da u narednoj utakmici protiv Čelika uz dobru igru ostvarimo pobjedu i ostavimo tri boda na Pecari. Protivnik je jedna vrlo čvrsta ekipa koja zna dobro da igra polukontru i kontru. Ali, mislim da ih možemo zaustaviti", rekao je za SportSport.ba igrač Širokog Brijega, Jure Ivanković.

Uz puno motivacije i jedni i drugi ulaze u utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom da smo prošli u Kupu, atmosfera je na jednom veoma zavidnom nivou. Svi smo zdravi, nema povreda i žutih kartona tako da očekujem da se u nedjelju prikažemo onako kako mi to znamo, u najboljem svijetlu", dodaje vezista.

Meč je na rasporedu u nedjelju od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.