Rahimić: Biće teško, ali nije neizvodivo i da prođemo dalje

Mladost uoči revanša protiv Širokog

Rahimić: Biće teško, ali nije neizvodivo i da prođemo dalje

Dino Kurbegović

Ekipa Mladosti sutra igra revanš susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Širokog Brijega.

U prvom susretu koji je prije sedam dana odigran na Pecari ekipa Mladosti je poražena rezultatom 3:1. 

"Teško je, ali ne i nemoguće sustići zaostatak od dva gola. I u prvom susretu na Pecari pokazali smo da možemo igrati protiv najboljih, ali smo nesretno u posljednjim momentima utakmice primili dva gola i ubilježili ubjedljiv poraz. Sutra će na teren istrčati motiviran tim koji će pokušati anulirati prednost gostiju iz prvog susreta i plasirati se u polufinale. Nekoliko igrača ću definitivno odmoriti jer ne želim rizikovati povrede, jer nas već za tri dana očekuje novi prvenstveni duel", rekao je šef stručnog štaba Ibro Rahimić.

Veznjak Mladosti, Miloš Milisavljević koji je u samo nekoliko nastupa pokupio simpatije publike u Kaknju, ističe kako njegov tim sutra neće istrčati na teren s bijelom zastavom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je kako očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu. Svjesni smo s kakvim protivnikom igramo. Respektujemo ih, ali isto tako poštujemo i sami sebe. Možda nam rezultat ne ide na ruku, ali uz maksimalnu borbu i želju ništa nije nemoguće. Očekujem i veliku podršku naših vjernih navijača i iskreno se nadam da ćemo napraviti odličan rezultat i plasirati se u polufinale".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi