Real Madrid sutra dočekuje Wolfsburg

Zidane: Bit će teško, ali moramo biti strpljivi

Endin Čaušević

Ekipa Real Madrida sutra na Santiago Bernabeu igra revanš utakmicu četvrfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga.

Kraljevski klub je u prvoj utakmici šokirao svoje navijače porazom od 2:0, te će im sutra trebati odlična noć kako bi izborili polufinale najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

"Ovo je jako važna utakmica za nas, ali moramo ući 'hladne glave' u igrati najbolje što znamo. Moramo biti fokusirani cijeli meč, te što ranije dati gol. Trebamo biti maksimalno strpljivi", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zidane ne želi da njegova ekipa svim silama krene u napad jer je svjestan da Wolfsburg ima sjajnu kontru. Real Madrid je pet sezona zaredom uspio da dođe do polufinala Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.