Hecking: Vidite da je u fudbalu sve moguće

Nakon velike pobjede nad Realom

Hecking: Vidite da je u fudbalu sve moguće

Fudbaleri Wolfsburga su sinoć pred svojim navijačima potpuno neočekivano održali lekciju Real Madridu i slavili sa 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Trener njemačkog viceprvaka Dieter Hecking je nakon utakmice bio i više nego ponosan na svoje fudbalere, koji su na terenu pokazali da su u sportu moguća čuda.

"Jučer sam govorio da možemo iznenaditi Real Madrid, gledali ste me u oči ali mi je malo ko vjerovao. Sada vidite da je u fudbalu sve moguće", rekao je Hecking, te dodao:

"Imamo 2:0 i to je, realno, dobra i velika prednost za nas pred revanš u Madridu. Tamo moramo postići gol i onda se fokusirati na zaustavljanje Realovih napada. Znamo šta nas čeka u Madridu".

Iako je cijeli tim odigrao na visini zadatka, Hecking je posebno izdvojio jedno ime.

"Bruno Henrique je bio jedan od naših najvažnijih igrača. Željeli smo iznenaditi Real s ovim fudbalerom i uspjeli smo u tome".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč Real Madrida i Wolfsburga igra se narednog utorka na Santiago Bernabeu, a nema sumnje da će madridski klub biti pod ogromnim pritiskom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi