Zvezdašima se ne dopada njegov potez

Dao danas gol Zvezdi, ali neće mu biti lako šetati Beogradom

Edmir Škorić

Marko Grujić i Luis Ibanez kritikovali su Brazilca Evertona, koji je u 95. pogodio za 1:1 u beogradskom derbiju.

Everton je donio bod Partizanu na Marakani u utakmici punoj nereda, ali je gol proslavio tako što je otišao pred navijače Zvezde.

"Ne zna šta je uradio... Napraviće sebi probleme u gradu, udaraće glavom o zid. Katastrofalno se ponaša. I u prošlom derbiju je isto skakao na svaki duel", razočaran je Marko Grujić ponašanjem Brazilca. 

I Ibaneza je naljutio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Šta da kažem, retko ko tako slavi gol. Ima on svoje ljude iza gola, a on trči prema našim navijačima. To nije pošteno. To rade ljudi koji ne misle na svoje navijače. Ja da sam dao gol, trčao bih prema svojim igračima i navijačima, ali vidite kakvu on ima glavu", rekao je Argentinac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.