Šaranov pružio podršku Kahrimanu

Prijateljstvo iznad svega

Šaranov pružio podršku Kahrimanu

D. Vejo

Današnji 151. vječiti derbi protekao je u kontekstu incidenata, napada i policijskih kordona. Na terenu mirno, na tribinama burno. Ipak, sve je to u drugom planu kada je u pitanju prijateljstvo. 

Naime, u 95. minuti meča nesmotrenom reakcijom Damira Kahrimana nakon šuta Evertona, crveno-bijeli su primili gol. Svakako da je to uticalo na samopouzdanje Zvezdinog golmana. Pored njegovih saigrača koji su mu odmah nakon meča pružili podršku, uz njega je bio i jedan od članova ljutih rivala.

Riječ je o golmanu Partizana, Bojanu Šaranovu. On je odmah nakon meča prišao Kahrimanu i rekao da se to dešava svima, na šta mu je ovaj odgovorio:

"Hvala puno Bojanu kao i mojim saigračima. To mi mnogo znači u ovom trenutku. Beksrajno sam mu zahvalan", rekao je za tamošnje medije golman crveno-bijelih, Damir Kahriman.

Ovo je svakako dobra strana derbija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi