Trener Leicestera želi Messija

Ranieri odgovorio na Barcin interes za Schmeichela

Endin Čaušević

Španski mediji prije nekoliko dana objavili su da Barcelona na kraju ove sezone u svoje redove želi dovesti golmana Leicestera, Kaspera Schemichela.

Schmeichel je ove sezone pružio nekoliko sjajnih partija i jedan je od najzaslužniji što se Leicester nalazi samo korak od osvajanja titule prvaka Engleske.

Nakon što su španski mediji objavili da Barcelona želi danskog golmana oglasio se i trener Lisica, Claudio Ranieri, koji je u svom stilu prokomentarisao ove navode medija.

"Barcelona želi Kaspera? Odlično! Koliko novca možemo zaraditi na tom transferu? Ili ipak da mijenjamo Kaspera i Messija", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester danas igra na gostovanju protiv Manchester Uniteda i ukoliko Lisice ostvare pobjedu na Old Traffordu i teoretski će osigurati naslov prvaka Premiershipa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.