"Nikada ne bih mogao odbiti Manchester United"

Schlupp iskreno priznao

"Nikada ne bih mogao odbiti Manchester United"

Endin Čaušević

Ekipa Leicestera danas igra na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda u okviru 36. kola Premiershipa.

Ukoliko ekipa Claudija Ranierija ostvari pobjedu u današnjoj utakmici i teoretski će osigurati titulu prvaka. Pred današnji meč fudbaler Lisica, Jeffrey Schlupp, priznao je da nikada ne bi odbio ponudu Uniteda.

"Mislim da nikada ne bih mogao odbiti ponudu Manchester Uniteda, ali nisam na vrijeme dobio priliku tamo. Bio sam na probi koja je zaslužna za ono što sam danas", rekao je Schlupp, te dodao:

"Leicester je moj klub i uvijek je bio moj klub. Veoma sam zahvalan što sam danas ovdje. Bio sam u Unitedu šest sedmica i zadržao sam se više nego što sam očekivao".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica između Manchester Uniteda i Leicestera igra se danas od 15:05 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi