Pjevač će ga pamtiti dok je živ...

Znate li koliki je bakšiš Kovačić ostavio Bobanu Rajoviću?

Crnogorski pjevač Boban Rajović je u razgovoru za srbijanski Informer govorio o iskustvima sa nastupa gdje su se u publici nalazile poznate i slavne ličnosti.

Kao najneprijatnije iskustvo, Rajović je naveo susret sa 'kontroverznim poduzetnicima' u Sutomoru, gdje su kriminalci vadili pištolj na njega, dok je najpozitivnije govorio o fudbaleru Real Madrida Mateu Kovačiću.

Prema njegovim riječima, mladi hrvatski reprezentativac ga je bogato nagradio i ostavio mu bakšiš kojeg će se sjećati dok je živ.

"Najdraži bakšiš mi je onaj od Matea Kovačića, fudbalera Real Madrida. On mi je dao 18,500 eura i to je učinio na tako dobar način da niko od prisutnih nije ni primijetio šta se dešava", započeo je Rajović, te nastavio:

"Samo je smotao ljubičaste novčanice i gurnuo mi ih u džep. Kada bi svi bili takvi i kada bi takvih noći bilo više...".

Osim Matea Kovačića, Rajović je naglasio i da je nastupao pred još nekim fudbalskim reprezentativcima zemalja bivše Jugoslavije, ali ih nije imenovao što vjerovatno znači da nisu bili ni blizu darežljivi prema njemu kao sjajni fudbaler Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.