Španci oduševljeni izgledom djevojke Matea Kovačića

Blago tebi Kovačiću

Španci oduševljeni izgledom djevojke Matea Kovačića

O. Lekić

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić potpisom za Real Madrid postao je glavna tema u španskim medijima, ali ne samo on. 

Naime, uz Kovačićevu porodicu na službenom predstavljaju u Real Madridu bila je i njegova zanosna djevojka Izabel Andrijanić, koja je zapela za oko španskim medijima. Oni su je fokusirali i stavljali u prvi plan, pa je tako njezina fotografija osvanula i na naslovnici uglednog Asa.

Kovačić svoju ljubav prema Izabeli često iskazuje objavljujući njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama i u razgovoru za medije znao je naglasiti kako je itekako svjestan Izabeline ljepote. Ipak, tvrdi da ga je ona osvojila drugim kvalitetama - jednostavnošću, iskrenošću i skromnošću.

"Novi igrač Real Madrida i hrvatski reprezentativac u srijedu je predstavljen na Bernabeuu. Ali u Madrid ne dolazi sam, već sa partnericom Izabel Andrijanić koja je probudila znatiželju objavljujući osobne fotografije na društvenim mrežama", piše El Mundo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.