Kovačić i Perišić pokušali napiti srbijansku starletu

Jelena je, ipak, u formi

Kovačić i Perišić pokušali napiti srbijansku starletu

A. Beganović

Hrvatski reprezentativci i fudbaleri Reala i Intera, Mateo Kovačić i Ivan Perišić, su prije par dana "zaglavili" u jednoj beogradskoj kafani gdje su se opuštali uz narodnjake.

Mateo i Ivan su se, bar prema pisanju srbijanskih medija, pristojno ponašali, a s njima u društvu bila je i starleta Jelena Krunić.

Srbijanska plesačica i starleta, koja je slavu stekla sudjelovanjem na Farmi, za Espreso.rs je izjavila:

"Njih dvojica su zaista super momci i htjeli su me napiti, ali nisu uspjeli. Ipak sam ja u dobroj kondiciji. Donosili su mi šampanjac pa su poslije probalili i rakiju od maline. Meni su donijeli brdo rakija, a i sami su ih probali, ali samo su srknuli zbog radoznalosti. Nisu htjeli više, pošto ih ipak čekaju profesionalne obaveze u klubovima. No, oni su bili jako veseli i bez alkohola. Zaista veseli i dobri momci."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.