Premijer liga BiH za juniore

Zrinjski pregazio Mladost i približio se tituli prvaka

Juniori Zrinjskog su ubjedljivom pobjedom protiv Mladosti (7:0) ostali na prvom mjestu i dočekat će posljednje kolo u sezoni kao lider.

Mostarci su danas na svom terenu bili vrlo sigurni, a u ovoj visokoj pobjedi u strijelce su se upisivali Ivan Sušić i Marino Sabljić (po dva pogotka), Stjepan Radeljić i Josip Miketek (po jedan), dok je Belmin Šabanović postigao jedan autogol.

Željezničar je kao gost savladao Rudar u Prijedoru rezultatom 2:0. Strijelci za Plave sa Grbavice su bili Kerim Palić u 41. i Vehudin Alešević u 62. minuti.

Borac je na svom terenu slavio protiv Radnika sa 3:1 a za pobjedničku ekipu pogađali su Stefan Trivan, Dragan Arežina i Vuk Milosavljević. Jedini gol za tim iz Bijeljine djelo je Abdurahmana Beširovića, koji je doveo Radnik u vodstvo u 10. minuti.

U ostalim utakmicama, Čelik je bio siguran protiv Veleža protiv kojeg je slavio sa 7:0, dok je Široki Brijeg također bio ubjedljiv u duelu sa Drinom (4:0).

Travnik i Olimpic su podijelili bodove odigravši 1:1, dok je Slavija na svom terenu savladala Vitez sa 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.