Kamp Real Madrida u Mostaru

Sljedeći mjesec počinje kamp Real Madrida

Kamp Real Madrida u Mostaru

U Press centru Zrinjskog danas predstavljen nogometni kamp Real Madrid koji će se održati od 19.03 do 23.03. ove godine u organizaciji HNK Zrinjski.

Kamp je namjenjen za uzraste od sedam do 17 godina, a djeca će raditi sa službenim trenerima Real Madrida. Vlatko Marić, direktor agencije Be Free Football izjavio je da kontakt uspostavljen preko Igora Muse, i da će ovo biti prvi put da Real Madrid dolazi u Hercegovinu.

"Mogu se prijaviti svi zainteresirani, al će broj biti ograničen. Djeca će imati priliku pet dana da rade po programu Reala, i želja nam je da nešto nauče, a ne da samo prođu koz kamp", rekao je Marić.

Prisutnima se obratio i Hasan Šišić, predsjednik Sportskog saveza Mostara, i naglasio je da je izuzetno sretan što Zrinjski može da ostvari ovakvu komunikaciju sa jednim klubom kao što je Real.

 

"Velika nam je čast što ćemo ugostiti tako veliki klub. Zrinjski i Real su povezani preko Luke Modrića, a u Mostaru ima i Španski trg, rekao je Dragan Perić, rukovodioc omladinskog pogona Zrinjskog, te je dodao da se u kamp mogu prijaviti i djevojčice.

 

Najbolji igrači ovog kampa dobit će pozivnicu da treniraju u glavnom kampu u Madridu. Cijena je  175 eura (350 KM), a u cijenu je uključena sportska oprema.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi