Još četiri godine u Unitedu

Službeno: Marcus Rashford potpisao novi ugovor

Midhat Šljivak

Mladi napadač Marcus Rashford potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom.

Ovaj 18-godišnji fudbaler koji je prosto zablistao u drugom dijelu sezone, dogovorio je uslove novog ugovora, a na Old Traffordu će ostati još minimalno četiri godine.

Rashford će prema novom ugovoru zarađivati 20.000 funti sedmično, a nakon potpisa je istakao zadovoljstvo zbog ostanka na Teatru snova.

"Počastvovan sam što sam potpisao novi ugovor. Ovdje sam od sedme godine, uvijek sam bio navijač kluba i igrati u najvećem timu na svijetu znači sve za mene i moju porodicu", rekao je Rashford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored njega još je jedan mladi igrač potisao novi četverogodišnji ugovor. Radi se od 19-godišnjem defanzivcu Cemronu Borthwicku-Jacksonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.